top of page
Wolfsoul - Holistisch hondentherapeut & hondenluisteraar

Holistisch hondentherapeut & hondenluisteraar

Krijg inzicht in het wezen van je hond

 

 

Jouw hond ervaart stress. Hij bijt je meubels aan flarden, valt uit aan de lijn, luistert niet of verdraagt geen bezoek. Als betrokken baasje heb je alles geprobeerd, zonder het gewenste resultaat.

Wil jij jouw hond stralend en gelukkig zien? Geloof je niet in een harde aanpak? Jouw hond wil net als mensen gehoord, gezien en begrepen worden. We herstellen jullie connectie en zoeken naar de oorzaak van het probleem, niet naar een snelle oplossing. 

Wolfsoul - Holistisch hondentherapeut & hondenluisteraar

Wat mag je verwachten?

38CEC19C-BF12-4976-9179-C41A35C28A7C-min-min_edited.jpg

Herstel

 

Samen zetten we jouw hond in zijn kracht, op fysiek, gedragsmatig, mentaal, emotioneel en energetisch vlak.

Diepere verbinding

 

In de eerste plaats met jouw hond en zichzelf en in de tweede plaats met jou en jezelf. Uiteindelijk herstellen we de diepe connectie met elkaar.

Wolfsoul - Holistisch hondentherapeut & hondenluisteraar
thomas-bonometti-dtfyRuKG7UY-unsplash-min.jpg

Ervaringen

Mijn hond, een Dalmatiër, kampte al zeer lang met een hardnekkige huiduitslag aan zijn buik en aan zijn poten. Specialist na specialist werden geraadpleegd maar zonder resultaat. Jij zette mijn beide honden (+ Golden Retriever) onmiddellijk op dieet en op gezonde voeding. Mijn Dalmatiër heeft nu ook terug zijn schone lijn! Het eten en de natuurlijke koekjes vinden ze super lekker. Ook van de acupressuur behandeling kon hij enorm genieten. Het heeft wat tijd en extra inspanningen van ons gevraagd maar er is duidelijk merkbaar verbetering. Hij voelt zich veel beter en ook de huiduitslag is verdwenen. Bedankt! Wanneer kan ik terug langskomen?

 

- Iefke

Ervaringen

Veel voorkomende klachten

Klachten
Wolfsoul - Holistisch hondentherapeut & hondenluisteraar

Mijn hond...

 

is hyperactief en luistert niet naar mij

 

heeft last van artrose

 

is heel bang en blaft veel

heeft constant jeuk

bijt alles kapot, van schoenen tot de zetel

wil niet eten of eet te veel

knabbelt constant aan zijn pootjes

...

Wolfsoul - Holistisch hondentherapeut & hondenluisteraar

Behandeling

Behandeling
Wolfsoul - Holistisch hondentherapeut & hondenluisteraar

Animals do talk.

Just not your language.
 

 

Zoals jouw hond is er maar één.

Daarom heeft hij een unieke en persoonlijke aanpak nodig. We werken steeds op maat.

Zachtmoedig, verbindend en helend voor mens en dier.

Therapieën:

Stressvrij opvoeden - Voeding - Kruiden, supplementen - Bachbloesem - Acupressuur - Onderzoek naar de psychosomatische oorsprong van klachten - Healings en hondenspiegel - Dierencommunicatie - Trust Technique - Bioresonantie

Be soft for the sake of every hard heart.

Show them with every movement of your body that gentle does not mean weak.

Over Gwen

Over Gwen

Speak up for those

who cannot speak for themselves

 

 

Mijn honden observeren doe ik het liefst van alles. Hoe meer tijd ik met hen spendeer, hoe meer ik besef dat ik nooit uitgeleerd ben. Hun manier van communiceren is subtiel en eerlijk. De grootste transformaties met mijn honden gebeuren wanneer ik kijk naar wat zíj nodig hebben, in plaats van iets te willen, iets te verwachten of iets in te vullen.

Vandaag geef ik mensen inzicht in het wezen van hun dier. Met Wolfsoul volg ik mijn zielsmissie: spreken voor zij die geen stem hebben. ​Want dieren willen net als mensen gehoord, gezien en begrepen worden. 

 

Wat mij uniek maakt is mijn zachtmoedige aanpak: de moed hebben om zacht te zijn. Om een relatie aan te gaan met een dier vanuit inzicht in hun wezen, in wie ze zijn, en in wat ze ons vertellen. Om een relatie aan te gaan vanuit wederzijds respect en vertrouwen, in plaats van vanuit angst en dominantie. Ik zorg opnieuw voor verbinding.

 

Het is mijn levensmissie om met heel veel liefde, aandacht en rust in alle vertrouwen de relatie tussen dier en eigenaar te verdiepen en te zorgen voor een herstel op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch vlak.

Wolfsoul - Holistisch hondentherapeut & hondenluisteraar

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

We maken kennis met elkaar en kijken of we op dezelfde golflengte zitten. Het belangrijkste is dat je je kan vinden in mijn werkwijze en zienswijze, vooraleer we samen een individueel traject uitkiezen dat het best bij jou en je hond past.

Een kennismakingsgesprek is dus niet gelijk aan een adviesgesprek.

Geslacht hond
Bedankt voor je aanvraag!
Ik antwoord je zo snel mogelijk.
Kennismaking
bottom of page